Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | 4 Tips om de Feestdagen slank door te komen

4 Tips om de Feestdagen slank door te komen

De Feestdagen staan voor de deur en dat betekent: culinaire uitspattingen. Je wilt gezellig meedoen en niet ieder hapje afslaan.

Feestdagen
Slank de Feestdagen door

De Feestdagen staan voor de deur en dat betekent: culinaire uitspattingen. Je wilt gezellig meedoen en niet ieder hapje afslaan. Het is dan ook vaak onvermijdelijk dat je meer calorieën dan gebruikelijk binnenkrijgt. Maar je hoeft je natuurlijk niet compleet te laten gaan. Met een beetje gezond verstand en wat handige zetten houd je stralende vorm ook tijdens de feestdagen intact! We hebben vier tips voor je.

Is een lopend buffet je zwakke punt en weet je van jezelf dat je meer eet dan je zou willen als je geconfronteerd wordt met een enorme en ongelimiteerde hoeveelheid lekkernijen, eet dan voordat je de deur uitgaat een Griekse yoghurt (rijk aan proteïnen en verzadigend), groenten en vers of droog fruit. Eet je dan nog teveel van het buffet, beschouw jezelf dan als een verloren geval 

Word je geconfronteerd met schotels met hapjes finger food die rondgaan, neem dan niet lukraak wat je aangeboden krijgt, maar kies de beste hapjes eruit. Gewoonlijk bevat finger food veel koolhydraten. Ga voor eenvoudige en caloriearme hapjes (liever een paar olijf dan een bitterbal).

Na een overvloedig feestmaal heeft het geen zin om de volgende maaltijd over te slaan, maar beperk de hoeveelheid calorieën door alleen groenten te eten. Doe hetzelfde – dus beperk je tot alleen groenten – voor de maaltijd voorafgaand aan het feestmaal.

Probeer tijdens de feestdagen goed te bewegen, meer nog dan gewoonlijk. Je hebt vat meer vrije tijd. Maak daar dankbaar gebruik van door je lichaam in beweging te zetten. Ga lekker wandelen na een overvloedige maaltijd.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE