The lion in me :-)

Me Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik ijdel genoeg ben om af en toe nog eens voor de camera te gaan staan (ook al heb ik het modellenwerk al jaren geleden vaarwel gezegd). Op deze foto’s draag ik extensions met clips. Ze zijn superhandig om snel even je haar te verlengen. De jurk is van Zara van een paar seizoenen geleden en ik heb ‘m eigenlijk nooit gedragen want ik doe er uren over om erin te komen. De jurk heeft zoveel lagen dat ik er steeds in ‘verdwaal’ (en ik heb niet echt veel geduld). Maar ik ben blij met de foto’s! Grazie, Alessio :-)

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

1 gedachte over “The lion in me :-)”

  1. Ik heb geen ‘manen’ en extentions is ook geen optie voor mij. Maar mijn man heeft een leeuw in zich. Hij ’s heel relaxed, totdat hij eens boos is… dan kan hij brullen, precies … als een leeuw. qua sterrenbeeld is ie ook nog eens een leeuw, dat heeft er vast mee te maken.

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend