Me in Parijs :-)


Tussen alle shows, backstages, interviews en streetstyle shoots in Parijs door heb ik toch ook nog even tijd gevonden voor wat ‘divertissement’: een fotoshoot met mijn goede vriend-fotograaf Mauro Pilotto in de inspirerende Parijse omgeving. Vorige showseizoen poseerde ik in de Tuileries, dit keer kozen we de tuin van het Palais Royal. De jurk en schoenen die ik draag, zijn van de zomercollectie van Zara. Het was ijzig koud en in het geheel geen weer voor zomerkleding. Afzien dus, maar je krijgt er wel iets voor terug! Ben superblij met deze foto’s.

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

4 gedachten over “Me in Parijs :-)”

  1. Beetje jaren 70 die jurk, of heb ik het mis? (Zo’n modekenner ben ik nu ook weer niet). Vooral dat blauwe vestje ziet er leuk (en warm!) uit!! Mooie kleur blauw ook.

  2. Ben benieuwd of we de jurk ook bij Zara gaan zien hangen, ik shop er veel. Voor de lente is het een prima jurk met die lange mauwen plus lange lengte.

  3. Die hoeden met boven een vouw (zo noem ik het maar even) gaan weer helemaal in worden geloof ik. Ik hoop het in elk geval, want ze zijn heel leuk en erg prettig in felle zon. Ik heb er nog eentje van vorig jaar, dus laat die zon maar lekker komen!

  4. Ik vind die hoeden niet zo. :( Ik vind die vouw een beetje mannelijk. Was dat vroeger niet een typische mannenhoed? Maar ik draag sowieso niet graag een hoed, liever een pet. Zit ook steviger, handig bij t sporten.

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend