Le Pont d'Amour (liefdesbrug in Parijs)

De show van Shiatzy Chen bracht me naar de andere kant van de Seine en om terug te gaan naar mijn hotel nam ik Le Pont des Arts van Paris. Woow! Als er zoveel liefde in de wereld is dan moet het wel goedkomen. Elk slotje dat aan de reling van deze brug is bevestigd, betekent ‘Amour’, elk sleuteltje van deze verliefde harten ligt in de Seine. Op de eerste foto een paartje dat net een slotje heeft bevestigd. May love last forever! Please, romantische reacties!

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

5 gedachten over “Le Pont d'Amour (liefdesbrug in Parijs)”

 1. Ik ben al jaren single, dus van mij geen romantische reactie. :(
  Maar het zijn idd ongelooflijk veel sloten… Ik zal er eens (of juist niet) aan denken als ik in een romantische bui ben alleen op bank.

 2. Wat mooi, erg leuk!
  Maar even een vraag…
  Hoe is het zeg maar ontstaan dat er slotjes werden bevestigd op de brug?
  Ik weet dat het iets met liefde te maken heeft maar wat precies en hoe is dat bedacht?
  Ik heb al op internet gezocht maar kan niets vinden.
  Kan iemand mij helpen?
  Groetjes

 3. Ik weet niet als dit je helpt, maar dit is het enige wat ik kon vinden over die “love locks”. Het enige is dat het artikel in Engels is geschreven dus ik hoop dat je Engels goed kan lezen en begrijpen.
  Ik hoop dat ik je kon helpen. :)

 4. Ik ga 3 en 4 juni met school naar parijs, heb nu al bijna een maand verkering en hebmet mijn schatje afgesproken om zo’n slotje op te hangen. I love it en ik wil dolgraagnaar die brug ik verheug me er al een tijdje op

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend