Zijn de catwalkmodellen te mager?

Zijn de modellen op de internationale catwalks te mager? Af en toe laait de discussie weer op. Dan wordt er gesproken over de invoering van een minimum BMI (Body Mass Index) voor de mannequins die op de internationale catwalks verschijnen. Of over doktersverklaringen waarin staat dat het desbetreffende model niet aan anorexia lijdt. En als alles gezegd is, wordt het weer stil en zien we weer magere modellen op de catwalks. Want mager kleedt nu eenmaal beter af, wordt er gezegd. De modeontwerpers lijken hun lesje geleerd te hebben. Ze geven toe dat te magere modellen niet op de catwalks mogen verschijnen maar boeken zelf elk seizoen weer – laten we zeggen – tenger gebouwde mannequins.

Wat vinden jullie?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.