Trendystyle.net | Fashion trends | Topmodel Yumi Lambert: ‘Keep smiling’ [Video]

Topmodel Yumi Lambert: ‘Keep smiling’ [Video]

Bekijk het video interview met topmodel Yumi Lambert Yumi Lambert (1995) is een Belgisch topmodel. …


Bekijk het video interview met topmodel Yumi Lambert

Yumi Lambert (1995) is een Belgisch topmodel. En ze is fantastisch! Wil je meer over Yumi weten? Bekijk het VIDEO INTERVIEW hierboven. Wij interviewden haar backstage bij Costume National. Yumi nam alle tijd voor ons en vertelde een heleboel over zichzelf, haar BEAUTY ROUTINE en haar toekomstplannen.  Meet the girl! Ze is bijzonder.

Op haar vijftiende besloot YUMI LAMBERT om model te worden. En dat bleek een uitzonderlijk goed idee. In 2013 brak ze internationaal door en sindsdien heeft het Belgische model zo ongeveer alles bereikt wat er in de modewereld te bereiken is.

Yumi loopt de catwalks voor de grootste modehuizen, schittert in reclamecampagnes (ook Karl Lagerfeld zwichtte voor haar charme en koos haar voor de reclamecampagne van Chanel), liep voor Victoria’s Secret en staat al tijden in de Top 50 van ’s wereld meest bekende modellen.

Keep smiling, be positive – Yumi Lambert

Wat Yumi bijzonder maakt, is de combinatie van haar ongewone uiterlijk – haar grootvader van moeders kant is Japans -, haar levendigheid en haar intelligentie. Als Yumi backstage te vinden is, dan valt er iets te beleven. Hoe vroeg ook in de morgen ze is altijd wel in voor een grap of een kushand naar de camera. Niet voor niets is haar motto: ‘Keep smiling!‘ En dat is vrij bijzonder in de modellenwereld waar iedereen zich vaak veel te serieus neemt!

Yumi Lambert
Topmodel Yumi Lambert, ph. Charlotte Mesman
Yumi Lambert
Topmodel Yumi Lambert (links), ph. Charlotte Mesman

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE