Trendystyle | Horoscoop | Weegschaal, horoscoop van de maand december 2022

Weegschaal, horoscoop van de maand december 2022

Lees je horoscoop voor de maand december 2022. Maandhoroscoop voor de Weegschaal. Ontdek wat de sterren voor jou in de petto hebben.

Maandhoroscoop Weegschaal
Maandhoroscoop Weegschaal

Lieve Weegschaal, dit is jouw horoscoop voor de maand december 2022
Je bent deze maand in een supersociale bui, hebt behoefte aan aandacht, en draagt je hart op je tong. Je praat honderduit. Eén advies: houd het bij koetjes en kalfjes en laat je er door de gezelligheid niet toe verleiden persoonlijke dingen op tafel te leggen die je anders nooit zou hebben verteld. Je werk gaat je deze maand gemakkelijk af, maar wees ook hier weer op je hoede en geef nooit meer informatie dan er van je verwacht wordt.
LIEFDE – In de liefde mag je je kwetsbaarder opstellen, maar geef je zwakke plekken (in ieder geval voorlopig) niet vrij. Dit geldt voor verliefde en getrouwde, maar ook voor de singles.

Klik hier voor je horoscoop 2023

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE