Trendystyle.net | Fashion trends | Kledingtips | Voor wie kleed jij je?

Voor wie kleed jij je?

Iedere vrouw doet haar best om zo voordelig mogelijk voor de dag te komen. Een …

Iedere vrouw doet haar best om zo voordelig mogelijk voor de dag te komen. Een verzorgd uiterlijk geeft zelfvertrouwen en helpt je om het dagelijks leven met opgeheven hoofd tegemoet te treden. Voor feestjes en romantische ontmoetingen doen we er nog een schepje bovenop. Maar voor wie kleden we ons nog eigenlijk echt?

Er wordt wel gezegd dat vrouwen zich vooral kleden om andere vrouwen te overtroeven of in ieder geval om zich niet minder dan andere vrouwen te voelen. Vreemd genoeg heb ik deze stelling vaker uit de mond van mannen dan van vrouwen gehoord (en als ik eerlijk ben, moet ik zeggen dat ik deze uitspraak mij soms een beetje irriteert).

Persoonlijk denk ik dat vrouwen zich in het algemeen vooral voor zichzelf kleden. Een mooie outfit en verzorgde make-up en haar maken het leven aangenamer. Je voelt je er beter door, staat steviger in je schoenen en kunt er in het leven ook meer mee afdwingen. Vooral in de werkomgeving is een verzorgd uiterlijk een must (en dat geldt niet alleen voor vrouwen).

Als het om een feestelijke gelegenheid gaat, ligt het misschien wat subtieler. Ten eerste kleed je je feestelijk omdat het een kwestie van respect is. Voor jezelf en voor degene die de feestelijke gelegenheid heeft georganiseerd. Daarnaast is het logisch dat je je best doet om zo mooi mogelijk ten tonele te verschijnen. Maar als vrouw zou ik toch eerder zeggen dat je dit voor jezelf en voor de mannen (je bloedeigen in het bijzonder!) doet dan om de andere vrouwen af te troeven.

Maar wat vinden jullie? Voor wie kleden jullie je? Voor jezelf, je eigen man, andere mannen, andere vrouwen?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE