Trendystyle.net | Vogue Thailand No.1 op de kop getikt!

Vogue Thailand No.1 op de kop getikt!

Het eerste nummer van Vogue Thailand is uit en ik heb er net eentje op …

vogue-thailand03 vogue-thailand02

Het eerste nummer van Vogue Thailand is uit en ik heb er net eentje op de kop getikt! Het nummer was, toen het eind januari verscheen, in een mum van tijd uitverkocht. Ik had nooit gedacht dat ik er nog eentje zou vinden, maar zaterdag verkocht een genadige boekelier hier in Bangkok mij zijn persoonlijke exemplaar. Hij haalde het vanuit een veilig plaatsje onder de toonbank vandaan en overhandigde het mij alsof het goud was. Vandaar dat het nummer op de foto er al een beetje gelezen uitziet :-) Misschien nog leuk om te weten dat de Thaise Vogue als eerste Vogue een mannelijke editor-in-chief heeft (de voormalige hoofdredacteur van Elle, ik heb hem vaak bij de shows in Bangkok gezien). Op de cover prijkt een Thais model, Si Tanwiboon. In Thailand, waar ze ‘Pisani’ wordt genoemd, is ze een bekendheid. Ze draagt een goudkleurig hoofddeksel in Thaise stijl dat door Philip Treacy is ontworpen. Al met al een interessant nummer. Echt een collectors item! Vind het echt leuk om er eentje te hebben.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE