Trendystyle.net | Fashion trends | Trend alert: patchwork spijkerbroeken

Trend alert: patchwork spijkerbroeken

Denk je net dat we het gehad hebben met al dat patchwork, laait de trend …

Patchwork spijkerbroek
Trend alert: patch work spijkerbroeken, photo: courtesy of Roberto Cavalli herfst winter 2016 2017

Denk je net dat we het gehad hebben met al dat patchwork, laait de trend weer helemaal op. Patchwork spijkerbroeken doen ook deze winter weer mee.

Wel is het patchwork voor dit seizoen geraffineerder dan dat van een paar seizoenen geleden. We gaan niet meer voor willekeurig opgestikte lapjes maar voor kunstige patronen, niet alleen in denim maar ook in fluweel en andere materialen.

Bij Roberto Cavalli, tegenwoordig ontworpen door Peter Dundas, zagen we patchwork spijkerbroeken in typisch jaren ’70 stijl. In veel andere collecties zagen we ook ‘moderne’ versies zoals culottes met patchwork.

Houd je wel van een jaren ’70 look draag de spijkerbroek dan met een seventies riem met grote gesp en boots met plateauzolen. Een cape met borduursels maakt de look natuurlijk helemaal af maar ook met een coltruitje en een jasje kom je al een heel eind.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE