Trendystyle.net | Fashion trends | Trend alert: camel met goud

Trend alert: camel met goud

Haal die camel jas maar weer tevoorschijn! En dat camel jasje. En die camel broek. …

Camelkleuren
Trend alert: camel met goud, Max Mara herfst winter 2016 2017, ph. Mauro Pilotto

Haal die camel jas maar weer tevoorschijn! En dat camel jasje. En die camel broek. We moeten er weer aan geloven. Camel is een klassieker die elke keer weer om de hoek komt kijken.

Maar… het goede nieuws is dat we camel deze winter ‘moderniseren’ door het met goudglitter te combineren. Camel met pailletten is hot voor overdag én voor de avond. Zilver mag natuurlijk ook.

Draag een paillettenhemdje onder een camel jasje en… you got it. Haal er metallic accessoires (goudkleurige veterschoenen!) bij en je look is helemaal af. De combinatie camel + goud is een vondst, een enorm eenvoudig manier om je klassieke camel look te updaten.

Voeg een vleug rode lippenstift – licht of donker, al naar gelang je huidtype, de gelegenheid en je mood – toe en je ziet er fantastisch uit.

Tip: het kan heel mooi zijn om bij camel en metallics nòg een kleur te halen, zoals blauw (zie de foto), rood of gewoon jouw lievelingskleur.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE