Trend alert: camel met goud

Camelkleuren
Trend alert: camel met goud, Max Mara herfst winter 2016 2017, ph. Mauro Pilotto

Haal die camel jas maar weer tevoorschijn! En dat camel jasje. En die camel broek. We moeten er weer aan geloven. Camel is een klassieker die elke keer weer om de hoek komt kijken.

Maar… het goede nieuws is dat we camel deze winter ‘moderniseren’ door het met goudglitter te combineren. Camel met pailletten is hot voor overdag én voor de avond. Zilver mag natuurlijk ook.

Draag een paillettenhemdje onder een camel jasje en… you got it. Haal er metallic accessoires (goudkleurige veterschoenen!) bij en je look is helemaal af. De combinatie camel + goud is een vondst, een enorm eenvoudig manier om je klassieke camel look te updaten.

Voeg een vleug rode lippenstift – licht of donker, al naar gelang je huidtype, de gelegenheid en je mood – toe en je ziet er fantastisch uit.

Tip: het kan heel mooi zijn om bij camel en metallics nòg een kleur te halen, zoals blauw (zie de foto), rood of gewoon jouw lievelingskleur.

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE

Op dieet? Maak deze fouten niet!

Als je besluit op dieet te gaan, dan is het belangrijk om het goed aan te pakken. Een dieet is geen spelletje. Het gaat om je gezondheid! De media hebben de neiging er luchtig…

GESPONSORDE LINKS