Trendystyle.net | Tokyo FurFur zomer 2012 Fashion Show

Tokyo FurFur zomer 2012 Fashion Show

Dit was de eerste keer dat ik de Japan Fashion Week in Tokyo volgde én …

Dit was de eerste keer dat ik de Japan Fashion Week in Tokyo volgde én ook de eerste keer dat ik daar backstage bij een show was. Het gaat daar allemaal heel officieel. Je moet geregistreerd zijn, toestemming hebben om foto’s te maken en ook nog eens stipt op tijd zijn (zoals gewoonlijk waren wij in Tokyo weer eens verdwaald – op tijd zijn is hier altijd een probleem). De sfeer hier bij FurFur was echt heel bijzonder, bijna psychedelisch. De modellen werden al in de showruimte opgemaakt en gekapt en alles stond in het thema van bloemen. Het was er donker en een rookmachine zorgde voor extra sfeer (en prikkende ogen). En een ‘ziekelijk’ muziekje met af en toe ook wat kinderstemmen maakte het helemaal erg vreemd, voor ons westerlingen in ieder geval. Ik heb hier verder nog heel mooie make-up foto’s gemaakt. Die zal ik in mijn volgende post publiceren.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE