Telt zijn mening als jij gaat shoppen?

Telt zijn mening als jij gaat shoppen?
Telt zijn mening als jij gaat shoppen?

Wil je zijn mening weten als je iets nieuws voor jezelf koopt? En in hoeverre laat je zijn mening dan meewegen? Ik hoorde pas een man verzuchten: ‘Waarom vraagt ze elke keer mijn mening als ze de paskamer uitkomt als ze toch koopt wat ze wil?’ Maar is dat zo? Of telt zijn mening wel degelijk mee?

Een paar voorbeelden.

Een belangrijke aankoop: een nieuwe bril. Hij is degene die het meest tegen jou aankijkt. Je neemt hem mee naar de opticien en hij vindt de bril die je hebt uitgekozen (en dus het mooist vindt) ronduit lelijk. Wat doe je? Kopen / Niet kopen

Je hebt een middagje heerlijk geshopt en keert met tassen vol naar huis. Wat doe je? Show je de kledingstukken één voor één en breng je de dingen die hij (tot jouw grote teleurstelling) echt niet mooi vindt weer terug? Ja / Nee

Jullie hebben een feestje en jij hebt eens flink je best op je uiterlijk gedaan. Je hebt een nieuwe combinatie gemaakt en hebt er een paar trendy hakken bij aangetrokken. Als hij je ziet, zegt hij direct dat hij vindt dat het je niet staat. Ga je je verkleden? Ja / Nee

Je bent gek op de schoenen die nu in de mode zijn. Met studs en bandjes. Heel opvallend. Helemaal mee eens. Zo opvallend dat hij er niet eens naar kan kijken. Blijf jij smachtend naar de schoenen in de winkeletalage kijken of trek je de stoute schoenen aan en koop je een paar voor jezelf (ook al weet je dat hij er niet naar kan kijken)? Kopen / Niet kopen

Helaas! Wij moeten toegeven dat zijn mening voor ons wel degelijk meespeelt. Misschien is het een stukje onzekerheid of misschien is het omdat je vriendje of  man uiteindelijk toch de persoon is die je het meest wilt pleasen. Feit blijft dat als hij het kledingstuk (of de bril!) waar je eerst zo blij mee was niet mooi vindt, het toch een stuk minder lekker draagt. Zou niet zou moeten zijn, maar toch…

Wat vinden jullie ervan? Laten jullie je door zijn mening beïnvloeden? We zijn benieuwd.
Mail je mening naar tsnl(at)trendystyle.net – Vervang (at) door @

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

17 gedachten over “Telt zijn mening als jij gaat shoppen?”

 1. Ik laat me absoluut door zijn mening beinvloeden! Ja, ja en nog eens ja.
  Er was een mode ontwerper, ik weet niet meer wie, die antwoordde op de vraag wat een vrouw het beste stond: “De arm van een man die van haar houdt om haar heen. En voor de andere vrouwen ben ik er.”
  Ik draag niks wat Lief Vriendje niet leuk vindt, zoek expres dingen uit waarvan ik weet dat hij het wel leuk vindt. En hij scheurt die dingen die hij niet mooi vindt gewoon van mijn lijf =) *zucht*
  En waarom zou het niet zo moeten zijn?
  Waarom laat ik hem kiezen? Omdat ik, als typische vrouw, mezelf nooit echt mooi vindt, altijd wel twijfel en kritiek heb. Maar hij kijkt zo liefdevol en bewonderend naar me… Als ik er in zijn ogen als een godin uit kan zien, wat doet het er dan toe dat ik er maar net mee door kan voor mezelf?
  Kleding is maar een oppervlakkig iets. Als je jezelf werkelijk kunt uitdrukken met je kleding, dan ben je een ‘flat character’. Maar als ik er een ander gelukkig mee kan maken (vooral degene van wie ik het meeste houd), dan is het voor mij toch heel waardevol!

 2. Ligt eraan…
  Ik koop cq draag meestal wat ik zelf leuk vind.
  Wat is het nut om zijn menig te vragen als je toch je eigen ding doet of mokkend je gaat omkleden? Dan is zijn menig vragen, vragen om een compliment.
  Bij sommige dingen vraag ik wel of hij mee wil beslissen en dan hou ik mij ook aan zijn mening.

 3. ik hou wel rekening met wat mijn venteke graag ziet en wat niet en als het zijn smaak niet is dan koop ik dat niet zo eenvoudig is het . Hij ziet mij graag vrouwelijk gekleed dus de nieuwe aladin broek die ik zo graag wilde heb ik toen niet gekocht omdat ik die toch neit zou dragen als hij dat niet graag ziet en omgekeerd is het ook zo mijn venteke houdt ook rekening mee met wat ik graag en niet graag zie van kleding enzo dus komen we goed overeen op dat vlak

 4. Mijn man heeft een hekel aan broeken voor vrouwen en dus ook bij mij. Maar in mijn werkveld draag ik wel lange broeken. Verder ben ik blij met zijn mening als ik iets nieuw koop. Ik kan namelijk moeilijk zien of iets staat bij mij. Ik heb namelijk een dikke buik. Ik zie vaak mooie kleding, maar als ik het pas, staat het helemaal niet.

 5. Nieuwe bril, ja zijn mening telt mee (ik draag geen brillen)
  Nieuwe kleren na middagje shoppen; nee zijn mening telt niet mee, ik weet wat ik koop en ik vind het leuk en/of te gek, het is mijn stijl en dus ik breng het niet teug.
  Feestje en trendy hakken; ligt eraan of hij de hakken niet bij de outfit vindt passen, of dat ie de hakken niet mooi vind(of te sexy of wat dan ook). Als outfit niet erbij past volgens hem, dan ga ik het eventueel nog veranderen.
  Gek op de nieuwe schoenen die in de mode zijn; die schoenen met studs etc. die vind ik zelf helemaal te gek en als hij dat niet vind heeft ie pech.

 6. Ik vraag alleen zijn mening als ik over iets twijfel. Als ik iets écht leuk vind dan houdt niemand mij tegen.
  De meeste dingen vindt hij ook wel leuk, maar er zijn ook dagen dat hij iets niet leuk vindt. Jammer dan, ik vind ook niet alles leuk wat hij draagt.

 7. Vaak wel jah.. maar ook weleens niet,,
  soms zegt hij k ga niet meej hij is moe.. dan ga ik maar alleen.
  zoals me piercing zetten, gelukkig vond hij m wel leuk..
  vond alleen heel erg jammer dat hij er niet bij was :.(
  ik wist zelfs niet zeker waar haha.
  uuhm mjah voor de rest winkel ik vaak alleen en hij heeft soms niet eens door dat ik iets nieuws aan heb..
  dus whatever..
  maar soms kiest hij wat en dan vind ik het minder twijfel nog enz..

  maar jah zouden wel meer meiden last van hebben haha..

 8. Ik ben een fashionaddict en mijn mannetje gewoon niet.
  Dus soms zie ik hem kijken “Wat heeft ze nu weer aan”
  Maar zo is hij eenmaal op mij gevallen.
  Waar ik wel rekening mee houd is dat wat ik ook aan doe, altijd een sexy twist heeft.
  Zo is het voor hem nog leuk om naar te kijken, want een boyfriend broekje kan echt wel sexy gedragen worden!!!!

 9. Mijn meneer neem ik graag mee als ik ga shoppen; hij vindt het zelf ook best leuk (zolang het niet elke week prijs is)! Als ik iets echt leuk vind maakt het me niet uit wat hij ervan vindt, maar als ik twijfel is het toch handig om hem erbij te hebben. Ook is het me al vaak overkomen dat hij met iets aan kwam zetten dat ik zelf nooit uit de rekken gepakt zou hebben, maar me fantastisch stond toen ik het (om hem een plezier te doen) toch maar paste. Het is net of hij mijn figuur zo goed kent dat hij precies ziet wat wel en niet mooi zal staan. Eigenlijk is hij dus het perfecte shopmaatje!

 10. Nou, ik denk dat zijn mening wel degelijk meetelt. Het is uiteindelijk de persoon die jou het vaakst en langst ziet (24h).. Maar, ik denk wel dat er grenzen zijn voor elk vrouw. Een bril is iets heel anders dan bijvoorbeeld een paar mooie schoenen. Hij kijkt je continu aan in je gezicht en niet naar je schoenen ofzo… Uiteindelijk vragen we toch om zijn mening om een complimentje te krijgen en om een beetje bevestiging..

 11. Mannen zijn fantastisch als het gaat om knopen doorhakken. Vaak blijf ik maar twijfelen: is het echt het geld waard? Kan ik er nog een mooiere versie van vinden? Zie ik er goed in uit? En dat kom ik uiteindelijk na een dag shoppen met niets of een ding naar huis, terwijl ik zoveel leuke dingen heb gezien. Mijn vriend vind het gewon mooi of lelijk, meestal zit er niet zoveel tussenin. Dat helpt enorm. Ik heb net een broek gekocht waarvan ik me in mijn eentje had afgevraagd of ie mijn billen teveel betoond, of ik zo’n broek wel aan kan, maar omdat ik hem bewonderend zag kijken (en hij is echt wel kritisch!) heb ik de broek gewoon gekocht. Lekker makkelijk dus, met mijn vriendje shoppen.

 12. Defeniteley YES! Ik vind het behoorlijk belangrijk wat mijn vriendjelief van mijn kleren vind. Ik koop ook kleren met de gedachte dat hij het ook leuk vind. Maar het is wel zo dat ik het zelf ook mooi vind hoor. Maar zovaak winkelen wij niet samen. Hij vindt het bloedirritant dat je soms een half uur in de rij moet staan voor een paar kledingstukken. Best begrijpelijk toch? Zelf vind ik dat ook niet het fijnste wat er is.

 13. Als ik erg twijvel, zal ik zijn mening wel meetellen. Maar als ik iets koop wat ik heel graag wou hebben en hij vind het niet mooi,,heeft ie toch echt pech!:P

  xx

 14. Ja zijn mening telt wel mee ja en andersom ook ik zeg ook wat ik leuk vind bij hem natuurlijk koop je weleens iets wat hij minder vind maar samen kijk je er toch naar wat leuk is of niet.
  maar als je een vriend of man hebt is hij op je gevallen hoe je ruit ziet en hoe je styl is dus dan vinden ze het meestal wel leuk wat je koopt.

 15. Ik hecht meer waarde aan zijn mening dan aan die van een vriendin. Die zijn toch geneigd te zeggen dat het leuk staat, ook al loop je voor l*l. Vriendlief is tenminste eerlijk. Hij heeft ook een goede smaak en weet wat me staat, soms ziet hij een leuk jurkje waar ik overheen heb gekeken, als ik het dan pas staat het vaak geweldig!

 16. Zijn mening vind ik wel belangrijk maar uiteindelijk doe ik aan wat ik zelf wil.
  Ik bedoel hij is op mij gevallen zoals ik ben, dus als ik een strakke skinny jeans aan heb of de andere dag weer een boy friend jeans.
  Hij is het wel gewend ;). En tuurlijk vind hij sommige dingen niet zo heel cool (Zijn ogen spreken boekdelen :P) maar so be it !
  Ik trek het gewoon aan :) ik moet er in rond lopen hij niet ;)
  En ik weet zelf heel goed wat bij mij staat en wat niet.

Reacties zijn gesloten.