Tattoo legs bij Christian Dior

Het is even stil van mijn kant geweest. De reis van Milaan naar Parijs en alle organisatie eromheen heeft me even helemaal opgeslokt. Maar hier ben ik weer. Rechtstreeks uit Parijs. Gisteren zag ik dit bijzondere meisje, Phil uit China, bij Christian Dior. Vooral de tatoeages  op haar benen vond ik erg boeiend. Zouden jullie zulke tekeningen laten zetten?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE