Trendystyle.net | Fashion trends | Modetrends lente zomer 2022 | De witte blouse is en blijft een ultiem mode must-have

De witte blouse is en blijft een ultiem mode must-have

Je kunt nooit genoeg witte blouses hebben. De witte blouse is een klassieker maar tegelijkertijd ook hip.

Streetstyle mode zomer 2022
Witte blouse zomer 2022. Foto Charlotte Mesman

Als er een aankoop is waarmee het niet mis kan gaan, dan is dat de witte blouse. De witte blouse is een klassieker, een item dat je overal mee kunt combineren. En waar je altijd mee scoort.

Streetstyle mode zomer 2022
Witte blouse zomer 2022. Foto Charlotte Mesman

Natuurlijk is ook dit kledingstuk aan modetrends onderhevig. De meest hippe witte blouse voor zomer 2022 is kort. Als het even kan, showen we deze zomer een streepje buik.

Streetstyle mode zomer 2022
Witte blouse zomer 2022. Op deze foto Anastasiia Amorim. Foto Charlotte Mesman

Voor een nette look combineer je een witte blouse in crop-versie met een hoge taille broek of rok. Als het wel wat ruiger mag, dan kies je voor een lagere taille want dat is toch wel de allernieuwste trend voor deze zomer (en voor de komende seizoenen).

Streetstyle mode zomer 2022
Witte blouse zomer 2022. Op deze foto Samantha De Reviziis. Foto Charlotte Mesman

Zoals al gezegd, kun je met een witte blouse alle kanten op. Je kunt voor een kuis bloesje gaan dat je hoog dichtknoopt. Draag er een kuitlange rok onder en je hebt een jaren ’50 look.

Oversized exemplaren kun je open (of half open) dragen op stoere cargo broeken of op pittige slim fit jeans. Eronder draag je een bikinitopje of een beha die gezien mag worden. Zie hier het ‘flirt shirt’ ten voeten uit voor zomer 2022 (onze lieveling!).

Streetstyle mode zomer 2022
Witte blouse zomer 2022. Foto Charlotte Mesman

Zo’n flirtshirt is overigens ook supercool op een kokerrok, een andere klassieker die we binnenkort weer gaan zien, dragen en beleven.

Al met al blijft de mode een spannend gebeuren, een creatief iets dat iedereen uitdaagt om met unieke combinaties te maken en eigen signatuur looks te creëren.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE