Streetstyle. Zo draag je die top!

Leren top
Zo draag je dat topje!

Zie je tot je verbazing in hartje winter kleine topjes – in leer of kant – in de modecollecties hangen, weet dan dat je ze niet ònder maar òver je kleding draagt. Het is een nieuwe trend die vooral bij it-girls en fashionista’s in de smaak valt.

Dat kleine leren topje gaat dus over een T-shirt, truitje of, mooier nog, over een witte blouse. Deze trend ligt een beetje in de lijn van de ‘lingeriejurken’ die we momenteel veel zien. ‘Innerwear wordt outerwear’.

De topjes die je nog in je kast hebt liggen en die groot genoeg zijn of mee rekken, krijgen hiermee een nieuwe dimensie. Experimenteer ermee als bovenlaag. Draag ze te kust en te keur. Over een truitje of blouse maar ook over een jurk die wel net iets meer mag hebben.

Een klassieke outfit krijgt een moderne twist met zo’n topje. Zonder het topje op deze foto’s zou de outfit niets anders zijn dan alleen een zwarte broek met een witte blouse wat een beetje als een serveerster kan overkomen. Met het topje is deze combi opeens geweldig hip en tof!

Leren top
Zo draag je dat topje!
Leren top
Zo draag je dat topje!

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE