Trendystyle.net | Fashion trends | Streetstyle. Superchique vroege voorjaarslook

Streetstyle. Superchique vroege voorjaarslook

Deze voorjaarslook is ongelooflijk chic en het geheim zit ‘m in de klassieke items en …

Accessoires met slangenprint
Chique voorjaarslook met accessoires met slangenprint

Deze voorjaarslook is ongelooflijk chic en het geheim zit ‘m in de klassieke items en de accessoires met slangenprint.

Meestal, bijna altijd, ligt het succes van een stijlvolle look in de combinaties die je legt. De prijskaartjes die aan de afzonderlijke items hebben gehangen, doen er niet toe. Zelfs Karl Lagerfeld die toch wel voor één van de duurste merken (Chanel) ontwerpt, liet weten dat je er tegenwoordig ook met een laag budget fantastisch kan uitzien. We halen Lagerfeld woorden even aan: ‘Today everybody can look chic in inexpensive clothes (the rich buy them too). There is good clothing design on every level today. You can be the chicest thing in the world in a T-shirt and jeans — it’s up to you.

De basis voor deze look wordt gevormd door een witte blouse en een lichte lange rok (het kan ook een broek zijn). Je hebt vast nog wel iets in deze orde in je kast hangen. Er onder draag je een paar donkere laarzen.

En dan ga je op zoek naar stijlvolle accessoires. Slangenprints – in een kleine dosis – geven direct dat luxe gevoel. In deze look zie je een tas met slangenprint, een ceintuurtje met dezelfde fantasie en een halsbandje met nogmaals dezelfde slangenprint. Dit zijn maar voorbeelden. Je kunt natuurlijk ook voor een andere print kiezen. Het mooie is wel als je ‘verfijnde’ accesoires kiest. Dus ga voor een klein printje en kleine oppervlakken (een smal ceintuurtje, een niet al te brede halsband en een klein tasje).

Accessoires met slangenprint
Chique voorjaarslook met accessoires met slangenprint
Accessoires met slangenprint
Chique voorjaarslook met accessoires met slangenprint
Accessoires met slangenprint
Chique voorjaarslook met accessoires met slangenprint

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE