Trendystyle.net | Fashion trends | Streetstyle. Dit is een wel heel verrassende manier om je blauw-witte blouse te dragen

Streetstyle. Dit is een wel heel verrassende manier om je blauw-witte blouse te dragen

Op de eerste dag van de Milan Fashion Week trok ik trots mijn oranje met …

Blauw-witte blouse
Een verrassende manier om je blauwwitte blouse te dragen

Op de eerste dag van de Milan Fashion Week trok ik trots mijn oranje met wit gestreepte jurk aan. Ik stapte nog maar net uit de taxi toen ik al een collegaatje in een blauwwitte streep voorbij zag komen. En backstage liep nog een andere collega in strepen rond. Het was gewoon psychedelisch. Om migraine van te krijgen! We moesten er wel om lachen. Hoezo origineel?

Ook de fashion people heeft de strepenmanie opgepakt. Het meisje op de foto heeft deze trend op een heel leuke manier geïnterpreteerd. Iets waar je vast iets mee kunt.

Ze heeft haar blauw-met-wit gestreepte blouse van haar schouders laten afzakken en de onderkant samengeknoopt zodat haar buik vrijkomt maar toch bedekt wordt door de knoop zelf zodat je een soort ‘bloot-niet-bloot’-look krijgt. Sexy en fashionable.

Dit is een heel leuke manier om ook wat mannelijke blouses (ik heb zelf een blauw-witte gestreepte blouse in klassiek overhemd model in de kast hangen) te dragen. Je blouse wordt er ineens een stuk vrouwelijker op.

Verder is de combinatie die deze girl gelegd heeft helemaal geslaagd. De truc is natuurlijk weer om met contrasten te spelen en dat doet ze. Ze heeft de vrouwelijke blouse gecombineerd met een joggingbroek en draagt daaronder hoge pumps met bandjes. De tas is superstylish en past eigenlijk niet bij de joggingbroek maar dat maakt het nu juist weer heel leuk. Deze look is een schoolvoorbeeld van ‘spelen met contrasten voor een fashionista look’. Nu jij!

Blauw-witte blouse
Een verrassende manier om je blauwwitte blouse te dragen
Blauw-witte blouse
Een verrassende manier om je blauwwitte blouse te dragen
Blauw-witte blouse
Een verrassende manier om je blauwwitte blouse te dragen

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE