Stijltips. Zo haal je het maximale uit je avondkleding

Een avondjurk of een lange paillettenrok voor de avond is vaak een hele aankoop en dan is het zonde om ‘m in de kast laten hangen. Een oplossing? Draag dit soort items gewoon overdag. Heel nonchalant met stoere accessoires.

lange-rok-pailletten-01
Zo draag je avondkleding overdag, ph. Charlotte Mesman

Een lange avondrok zou je bijvoorbeeld met een wit T-shirts met opschrift kunnen dragen. Dat staat altijd heel ‘onverschillig’. Ook de accessoires moeten dat ‘wat-kan-mij-het-schelen’ uitstralen. Je zou er een grote leren tas bij kunnen halen. Wat helemaal helpt is een paar sneaker of gympen (bijvoorbeeld die goeie ouwe All Stars) aan je voeten.

Een avondjurk kan je op dezelfde manier overdag dragen. Draag er een denim gilet over. Over een ander stoer jack. Een paar gympen erbij en klaar ben je.

lange-rok-pailletten-02
Zo draag je avondkleding overdag, ph. Charlotte Mesman
lange-rok-pailletten-03
Zo draag je avondkleding overdag – met gympen! Ph. Charlotte Mesman

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE