Trendystyle.net | Sexy T-shirt!

Sexy T-shirt!

De eerste dag van de Milan Fashion Week zit er voor mij op en believe …

sexy-tshirt02sexy-tshirt04Sexy T-shirtDe eerste dag van de Milan Fashion Week zit er voor mij op en believe me, ik ben een béétje moe! Ik heb zoveel materiaal dat ik niet weet waar te beginnen om alles te verwerken. Ik heb er een sexy T-shirt van een model backstage bij John Varvatos uitgelicht. Zou jij het aandurven om met dit T-shirt voor de dag te komen? I love it! Fashion is fun! Stay tuned! Baci uit Milaan en buona notte :-)

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE