Trendystyle.net | Fashion trends | Kledingtips | Schoenen kopen. Een ramp?

Schoenen kopen. Een ramp?

Er zijn twee dingen die ik niet graag koop: lingerie en schoenen. Lingerie zegt me …

Schoenen kopenEr zijn twee dingen die ik niet graag koop: lingerie en schoenen. Lingerie zegt me niet veel, misschien omdat je het niet ziet als je een nieuwe setje aan hebt. Maar schoenen… Schoenen kopen vind ik een ramp.

Op zich weet ik altijd wel wat ik mooi vind en welke schoenen ik zou willen hebben. Ik heb mijn vaste adresjes en ga graag voor wat betere kwaliteit om mijn voeten (maar ook knieën en rug) te sparen. Maar toch blijft het altijd de vraag of een schoen in de praktijk ook echt lekker zal zitten.

En dat is wat mij van schoenen kopen weerhoudt: het inlopen! Nieuwe schoenen kunnen bij mij echt weken ongebruikt in de doos blijven, simpelweg omdat ik ertegen opzie om ze aan te trekken. Ik haat blaartjes en andere ongemakken die nieuwe schoenen gemakkelijk veroorzaken. En wat een ramp dat het komende seizoen puntige schoenen weer in komen. Ik vind de ‘kitten heels’ zoals ik die bijvoorbeeld op de catwalk van Louis Vuitton zag, echt te gek, maar denk eens aan al die samengeknepen tenen!

Heb ik eenmaal, met tegenzin, een paar ingelopen dan ben ik er ook bijna niet vanaf te brengen. Ik wissel elke dag van outfit, maar wil heel graag elke dag weer dezelfde schoenen aantrekken. Tja, misschien moet ik overstappen op de echte ‘comfort shoes’ maar daar ben ik toch teveel fashionista voor! Dan maar weer die ingelopen (maar trendy) schoenen aan… ook al heeft iedereen ze al duizend keer gezien.

Hoe doen jullie het? Hebben jullie ook moeite met schoenen kopen en inlopen? Mochten jullie handige tips hebben, dan horen we het graag!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE