Trendystyle.net | Schitterende collectie voor Yohji Yamamoto

Schitterende collectie voor Yohji Yamamoto

     Het gebeurt nog maar zelden dat een modeshow mij raakt, maar gisterenavond was ik …

yohji-yamamoto02yohji-yamamoto03 yohji-yamamoto04 yohji-yamamoto05 yohji-yamamoto06     yohji-yamamoto07 Het gebeurt nog maar zelden dat een modeshow mij raakt, maar gisterenavond was ik echt onder de indruk van de collectie van Yohji Yamamoto. Schitterend! Anders dan we van Yamamoto gewend zijn, was deze collectie heel vrouwelijk. De vormgeving was fantastisch. Volumes die als het ware door draperieën ingetoomd werden. Een soort oversize Griekse silhouetten maar dan in het zwart in plaats van in lichte kleuren. Zoveel details! En dan de accessoires: handschoenen met net even felgekleurde vingertoppen. En de hoeden! De schoenen hadden hoge plateauzolen en erg ‘Yohji’. Even en toe werd de stroom van zwarte gewaden onderbroken door felle kleuren, zoals lange rokken in dikke knitwear. Mooi, mooi, mooi! Voeg aan dat alles een remix van de Beatles toe en misschien lukt het je dan om even mee te genieten van deze indrukwekkende vijftien minuten.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE