Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Anti-aging | Deze pittige pixie cuts zijn waanzinnig anti-aging (voor moeder en dochter)

Deze pittige pixie cuts zijn waanzinnig anti-aging (voor moeder en dochter)

De kapseltrends voor 2022 laten weer volop korte kapsels. Retro kapsels maar ook pittige korte koppies die geen leeftijd kennen (en ook nog eens jong maken).

Haartrends 2022
Kapseltrends 2022. Deze pixie cuts zijn anti-aging. Links model Maike Inga, rechts stijl icoon Elisa Nalin. Foto Charlotte Mesman

Volgens de kapseltrends 2022 gaan we weer volop voor korte kapsels. Deze kapsels zijn geschikt voor elke leeftijd. Er zitten zelfs fantastische anti-aging hair looks tussen. Zoals de hoogblonde pixie cut. Die staat Duits topmodel Maike Inga (piepjong) goed maar flatteert ook het niet meer zo piepjonge stijlicoon Elisa Nalin (zie de coverfoto).

Haartrends 2022
Kapseltrends 2022. Deze pixie cuts zijn anti-aging. Foto Charlotte Mesman

Pixie cuts ogen jong omdat ze vlot en dynamisch zijn, anders dan bijvoorbeeld de korte retro kapsels (think Eighties kapsels met matjes) die we tegenwoordig ook weer terugzien. De (lange) lagen van de pixie cut geven je haar volume – iets waar we met het verstrijken van de jaren allemaal behoefte aan hebben – en beweging. Het haar is in de nek en rond de oren wat langer waardoor deze hair look, ondanks de korte haarlengte, toch vrouwelijk oogt.

Haartrends 2022
Kapseltrends 2022. Deze pixie cuts zijn anti-aging. Foto Charlotte Mesman

De choppy pony zorgt voor een energetische en trendy uitstraling. Je kunt ‘m zowel naar voren dragen (en zo eventuele voorhoofdsrimpels wegstylen) of opzij (zijwaartse bewegingen camoufleren eventuele niet al te symmetrische gelaatstrekken!).

Haartrends 2022
Kapseltrends 2022. Deze pixie cuts zijn anti-aging. Foto Charlotte Mesman

De platinablonde kleur is eigentijds en hip, en eveneens leeftijdsloos. Heb je van jezelf grijs haar, dan is deze haarkleur een kleine stap met een grote, verjongende impact! Omdat je je haar kort draagt, heeft het bovendien minder te lijden van chemische behandelingen.

Bekijk de kapselfoto’s maar eens. Durf jij (en/of je dochter) het aan?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE