Trendystyle.net | Parijs fashion week: zondag morgen

Parijs fashion week: zondag morgen

Ik heb de afgelopen dagen hier in Parijs zoveel kou geleden (en ik was niet …

parijs-zondagmorgen-fashion-week03 parijs-zondagmorgen-fashion-week02Ik heb de afgelopen dagen hier in Parijs zoveel kou geleden (en ik was niet de enige!) dat ik het gewoon niet kon geloven dat vandaag de zon scheen. De wandeling naar Kenzo vanmorgen in alle vroegte was een plezier. Langs de Seine zag ik de eerste hardlopers en sommige cafés waren al open voor een kopje koffie. Geloof me: het was als wakker worden na een donkere droom!

Meer op Trendystyle.net

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE