Trendystyle.net | Fashion trends | Op wat voor planeet ben ik nu beland?

Op wat voor planeet ben ik nu beland?

Amazing Thailand! Gisterenavond was ik bij de opening van EmQuartier, de allernieuwste en misschien wel …

fly-now-decor-05

Amazing Thailand! Gisterenavond was ik bij de opening van EmQuartier, de allernieuwste en misschien wel meest luxueuze shopping mall in Bangkok. Het was een geweldige red carpet happening met ontelbare VIPS en celebrities.

De Thaise metropool ontwikkelt zich momenteel razendsnel en high end fashion is er ontzettend belangrijk (waar zouden onze modehuizen zonder Azië zijn?). Dat reflecteerde zich ook in het spiksplinternieuwe EmQuartier (een  must-see als je de Thaise hoofdstad bezoekt). Je wordt direct geconfronteerd met enorme boetieks Louis Vuitton, Chanel, Dior, Prada, Cartier, Dolce & Gabbana, Celine, Fendi en Balenciaga.

Maar de meest interessante afdeling was die van de Thaise designers. Daar was het meteen ook het gezelligst. Elk shop-in-shop vierde de opening van de eigen boetiek met schitterend geklede genodigden en champagnes en hapjes voor de gasten en eerste bezoekers (zoals ik). De DJ kwam met een goed ritme en overal stonden beeldige bloemboeketten.

Natuurlijk moest ik weer een en ander fotograferen. Ik was helemaal weg van de corner van het Thaise merk Flynow. Deze shop-in-shop is als het ware om een droomwereld heen gebouwd. Een soort planeet met een paar central punten (bergen?) die als kleedkamer dienden. De bergen en dalen waren bevolkt door kleine droomdorpjes met poppetjes, speelgoeddiertjes en wat al niet. Tegen de bergen groeiden wat groepjes dennenbomen. En rond de ‘planeet’ zelf stonden verschillende ‘buitenaardse’ wezens die dienden als paspoppen voor de collectie. Bijzonder intrigerend. Zo zou een vreemde planeet er zo maar eens kunnen uitzien!

fly-now-decor-09

fly-now-decor-08

fly-now-decor-07

fly-now-decor-06

fly-now-decor-04

fly-now-decor-03

fly-now-decor-02

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE