Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Make-up trends | Ontmoeting met make-up goeroe Tom Pecheux

Ontmoeting met make-up goeroe Tom Pecheux

Het gebeuren backstage bij Max Mara wil ik niet graag missen. Hier zijn de topmensen …

Tom Pecheux backstage bij Max Mara
Charlotte Mesman interviewt Tom Pecheux
Tom Pecheux aan het werk bij Max Mara
Lindsey Wixson opgemaakt door Tom Pecheux

Het gebeuren backstage bij Max Mara wil ik niet graag missen. Hier zijn de topmensen aan het werk. Voor de show voor winter 2012 2013 deed make-up goeroe Tom Pecheux de make-up en verzorgde topkapper Luigi Murenu het haar van de (top!)modellen zoals Lindsey Wixson (laatste foto). Zoals altijd, was ook ex-Vogue France director Carine Roitfeld (op de tweede foto met Pecheux) aanwezig.

Elk seizoen weer vraag ik me af hoe al deze vakmensen te midden van deze enorme mensenmassa kunnen werken. Maar het lukt altijd en Pecheux vond zelfs nog de rust voor een uitgebreid interview voor Trendystyle (op de derde foto zie je Tom Pecheux terwijl ik hem interview). Pecheux’ visie op de make-up voor winter 2012 2013 is niet alleen interessant maar ook toonaangevend. Rode lippen zijn uit en matte huidjes weer in, zegt de maestro. Zoals je op de laatste foto kunt zien, gebruikte Pecheux voor deze show geen kleur. Zelfs de blush is bruin! Wat vinden jullie hiervan?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE