Ontmoeting met make-up goeroe Tom Pecheux

Tom Pecheux backstage bij Max Mara
Charlotte Mesman interviewt Tom Pecheux
Tom Pecheux aan het werk bij Max Mara
Lindsey Wixson opgemaakt door Tom Pecheux

Het gebeuren backstage bij Max Mara wil ik niet graag missen. Hier zijn de topmensen aan het werk. Voor de show voor winter 2012 2013 deed make-up goeroe Tom Pecheux de make-up en verzorgde topkapper Luigi Murenu het haar van de (top!)modellen zoals Lindsey Wixson (laatste foto). Zoals altijd, was ook ex-Vogue France director Carine Roitfeld (op de tweede foto met Pecheux) aanwezig.

Elk seizoen weer vraag ik me af hoe al deze vakmensen te midden van deze enorme mensenmassa kunnen werken. Maar het lukt altijd en Pecheux vond zelfs nog de rust voor een uitgebreid interview voor Trendystyle (op de derde foto zie je Tom Pecheux terwijl ik hem interview). Pecheux’ visie op de make-up voor winter 2012 2013 is niet alleen interessant maar ook toonaangevend. Rode lippen zijn uit en matte huidjes weer in, zegt de maestro. Zoals je op de laatste foto kunt zien, gebruikte Pecheux voor deze show geen kleur. Zelfs de blush is bruin! Wat vinden jullie hiervan?

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

2 gedachten over “Ontmoeting met make-up goeroe Tom Pecheux”

  1. He, de make-up is dus heel wat minder uitbundig dan de kledingstijl met bling, bling. ik geloof niet dat ik dat matte zo leuk vind, ’n beetje uitdrukkingsloos. dus mode of niet, ik blijf voor kleur gaan.

  2. Leuk om dat verschil te zien tussen een wenkbrauw met en zonder make-up op foto 2. Een behoorlijk verschil dus! Overigens, ik zie liever ook wat meer kleur ipv die matte tinten.

Reacties zijn gesloten.