Nieuwjaarsborrel en ‘out of clothes’?

Nieuwjaarsborrel en ‘out of clothes’?
Nieuwjaarsborrel en ‘out of clothes’?

Heb jij tijdens de Feesten al je modekruit verschoten en weet je niet wat je aanmoet naar de Nieuwjaarsborrel(s)? Geen nood! Dit kan je doen:

  1. Bel je meest fashionable vriendin. ‘Lieve schat, je móet me even iets lenen!’ In ruil daarvoor kun jij haar die feestelijke jurk die iedereen al gezien heeft ter beschikking stellen. Het zou wel handig zijn als jullie dezelfde maat hebben :-)
  1. Lap de fashion regels aan je laars. Je weet vast wat er op Nieuwjaarsborrels qua look van je verwacht wordt, maar waarom zou je deze ongeschreven ‘rules’ niet eens negeren. Begin het jaar met een kleine rebellie. Kom met iets heel onverwachts op de proppen. Trek die bohojurk aan en gooi er een donkere blazer over. Of draag dat smokingjasje van de Feesten op een spijkerbroek.
  1. Focus volledig op je make-up en haar. Is die modequeen van een vriendin van je onbereikbaar en laat je creativiteit je in de steek, ga dan voor een basislook – total black is altijd goed, een witte blouse met een paar mooie bijoux doet ook wonderen – en focus volledig op je haar en make-up. Steek het vol met zilver- of goudkleurige speldjes, tooi jezelf met een diadeem met (nep)swarovskidiamantjes (zo’n diadeem hielp mij op Oudejaar uit de brand toen mijn haar niet wilde!). Stift je lippen rood en ervoor. So easy!

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE