Nail art. ‘Dash-witter-dan wit’-nagels. Fun!

nail-art-dash-nagellak-01
Nail art bij Au Jour Le Jour, photo courtesy of Antonio Sacripante, nails&beauty

Nail art is fun! Dat is het fijne van make-up (en ook van de mode). We hoeven onszelf (en het leven) niet (altijd) serieus te nemen. Met een klein grapje geef je je dagen wat flair, en daar zijn we af en toe hard aan toe.

Neem nu deze ‘Dash wast witter dan wit’-nagels die we bij de catwalk show van Au Jour Le Jour (zomer 2016) zagen. Nail art goeroe Antonio Sacripante leefde zich helemaal uit. Het thema van de show was het overbekende wasmiddel.

Geïnspireerd door het ‘witter dan wit’-thema bedacht Sacripante dat het schuim van dit wasmiddel ook wel eens de nagellak van de modellen zou kunnen wegwassen…

Het resultaat waren vrolijk gekleurde nagels – blauw, oranje, zachtgeel – met een wit schuimwolkje langs de onderste nagelrand. Alsof je hard aan het boenen was en het schuim je nagellak een beetje heeft opgelost.

Een trend zal dit wel niet gaan worden, maar de vrolijke kleurtjes zijn inspirerend en deze nail look laat zien dat je niet alleen, zoals de French manicure, langs de bovenste rand van je nagels met een design kunt spelen, maar ook langs de onderste rand van je nagels. Doe er iets mee!

nail-art-dash-nagellak-05
Nail art bij Au Jour Le Jour, ph. Mauro Pilotto
nail-art-dash-nagellak-04
Nail art bij Au Jour Le Jour, ph. Mauro Pilotto
nail-art-dash-nagellak-03
Nail art bij Au Jour Le Jour, ph. Mauro Pilotto
nail-art-dash-nagellak-02
Nail art bij Au Jour Le Jour, ph. Mauro Pilotto

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS