Dit is de must-have voor voorjaar 2020: de lange spijkerrok!

De absolute must-have van het moment? Een lange spijkerrok! Lange spijkerrokken zijn cool en trendy. Nu direct dragen!

Modetrends lente zomer 2020. Spijkerrokken
Modetrends lente zomer 2020. Spijkerrokken. Modeshow: Céline. Foto: Charlotte Mesman

Spijkergoed gaat nooit uit de mode. Maar elk seizoen is het weer afwachten welke draai de modeontwerpers eraan zullen gaan geven. De allernieuwste spijkergoed trends voor lente zomer 2020 laten verschillende stijlen zien. Eén daarvan staat in het teken van de Seventies. Daarmee zijn de spijkerrokken terug in beeld.

Modetrends lente zomer 2020. Spijkerrokken
Modetrends lente zomer 2020. Spijkerrokken. Modeshow: Céline. Foto: Charlotte Mesman

De meeste spijkerrokken voor het nieuwe seizoen zijn vrij lang en vallen tot over de knie. Stroken en patchwork zijn terug, dus liefhebbers van deze stijl kunnen hun hart ophalen!  Ook rechte (koker)rokken met grote splitten doen weer mee. Sommige rokken hebben zelfs een lichte A-vorm; ze zijn ‘flared’ zoals ook de jaren ’70 spijkerbroeken die we op verschillende catwalks voorbij zagen huppelen.

Modetrends lente zomer 2020. Spijkerrokken
Modetrends lente zomer 2020. Spijkerrokken. Modeshow: Vivetta. Foto: Charlotte Mesman

De kleuren lopen uiteen van lichte denim tot klassiek donkerblauw. Daarnaast gaan we ook zoete kleurtjes zien zoals suikerroze, sorbetoranje en mintgroen.

De rokken laten zich ontzettend gemakkelijk dragen. Met een paar hoge laarzen (ook een must-have) kun je ze direct aan. Draag er een bontgiletje op met daaronder een witte bloes (allemaal dingetjes die je vast nog wel in de kast hebt hangen) en je bent helemaal up-to-date.

Modetrends lente zomer 2020. Spijkerrokken
Modetrends lente zomer 2020. Spijkerrokken. Modeshow: Stella McCartney. Foto: Charlotte Mesman

Heel mooi is ook de combinatie van spijkerrok met oversize blazer, een mix van de seventies en de eighties. Een paar chique laarzen eronder en je kunt er zelfs mee naar kantoor.

Bekijk de foto’s maar eens. Wie weet brengen ze je op inspirerende ideeën voor jouw modelook.

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE

10 Regels om gezond af te vallen

Vind jij dat er wel een paar kilootjes af mogen? Doe het dan gezond en houd het leuk voor jezelf. Wees niet te streng en heb je lichaam lief! 10 Regels om gezond af te vallen.

GESPONSORDE LINKS