Modetrends lente zomer 2020. Top 4 zomerjassen! Je kunt ze nu al dragen

Hoe zien de zomerjassen voor het komende seizoen eruit? Wat zijn de modetrends op dit gebied voor lente zomer 2020? Zo ziet de top 4 zomerjassen eruit!

Modetrends lente zomer 2020. Zomerjassen
Modetrends lente zomer 2020. Zomerjassen. Foto: Lacoste

Op de catwalks voor lente zomer 2020 kregen we een uitgebreid aanbod aan zomerjassen voorgeschoteld, maar pas tijdens de afgelopen Fashion Week werd duidelijk wat de toppers voor het komende seizoen gaan worden. De fashionista’s weten altijd feilloos de hotste items uit de nieuwste modecollecties te kiezen. Wij stelden een top 4 zomerjassen voor je samen.

Met stip op nummer 1: de ‘alternatieve’ trench coat

Modetrends lente zomer 2020. Zomerjassen
Modetrends lente zomer 2020. Zomerjassen. Foto: Lacoste

De trench coat is een absolute topper voor lente zomer 2020. We gaan ‘m in allerlei varianten zien: superlang, kort, met fantasieën, in PVC, met plooien en met patchwork. De trench coat, een klassieker, wordt dit seizoen een supercool en modern item. Je zou er wel drie, vier, vijf willen hebben. Zo moeilijk is het kiezen uit het gevarieerde aanbod.

De (nep)leren jas

Modetrends lente zomer 2020. Zomerjassen
Modetrends lente zomer 2020. Zomerjassen. Foto: Sportmax

(Nep)leer is één van de allerhotste trends voor lente zomer 2020. Sterker nog: we dragen leer op leer. Het kan gewoon niet op! Leren overjassen passen ook in dit plaatje. De fashionista’s kunnen er niet genoeg van krijgen. De snitten van de jassen zijn elegant, de kleuren zijn bijzonder: crème, oranjerood, chocoladebruin, vanille.

Klassieke lange jassen in lichte kleuren

Modetrends lente zomer 2020. Zomerjassen
Modetrends lente zomer 2020. Zomerjassen. Foto: Giada

Een ander hot item op het gebied van de zomerjassen is de witte, klassieke mantel, bij voorkeur lang. Natuurlijk zijn dit soort jassen uiterst kwetsbaar en nodigen ze niet bepaald uit om ermee op de fiets te stappen maar ze doen wel heerlijk voorjaarsachtig aan! Overigens zijn op het ogenblik in de modecollecties ook winterbestendige exemplaren te vinden. Dus mocht je er zin in hebben…

(Nep)lammy’s in jaren ’70 stijl

Modetrends lente zomer 2020. Zomerjassen
Modetrends lente zomer 2020. Zomerjassen. Foto: Céline. Foto: Charlotte Mesman

De jaren ’70 drukken dit seizoen hun stempel op de modecollecties. Lammycoats zijn weer helemaal terug, ook voor de lente. Ze zijn supercool met een stoere jeans (misschien wel met wijd uitlopende pijpen) en een romantisch topje.

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE