Trendystyle.net | The Blonde Potato | Mijn nieuwe Japanse sandalen. So happy!

Mijn nieuwe Japanse sandalen. So happy!

Nog steeds in Zuid-Oost Azië. Op dit moment in Bangkok. Tomoko, mijn Japanse vriendin in …

Japanse sandalen Muzina
Mijn Japanse sandalen

Nog steeds in Zuid-Oost Azië. Op dit moment in Bangkok. Tomoko, mijn Japanse vriendin in deze Thaise metropool, heeft mij vandaag meegenomen naar een heel exclusieve Japanse boutique – Muzina – waar ze sandalen op bestelling verkopen. Het is een bijzonder concept.

Je kunt de sandalen alleen passen en dan worden ze in Japan gemaakt. Het ‘erge’ is dat je alle mogelijke kleuren kunt uitzoeken. Je krijgt staaltjes van het leer en dan kun je je eigen samenstelling maken. Ik heb – heel fantasieloos – de kleurcombinatie gekozen die daar voorhanden was en die je hier op de foto’s ziet.

Mijn sandaaltjes zijn over een maand klaar en worden helemaal voor mijn voeten gemaakt. Maatje 39 voor de zool en maatje 38 voor het bovenste gedeelte :-) Cute, isn’t it! Kan niet wachten tot ze klaar zijn!

japanse-sandalen-muzina02
Mijn Japanse sandalen
japanse-sandalen-muzina04
Mijn Japanse sandalen
japanse-sandalen-muzina03
Mijn Japanse sandalen

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE