Trendystyle.net | Make-up trends voor de winter!

Make-up trends voor de winter!

Donderdag heb ik Michele Magnani, senior artist M.A.C Italy, geïnterviewd over de nieuwste make-up trends …

Donderdag heb ik Michele Magnani, senior artist M.A.C Italy, geïnterviewd over de nieuwste make-up trends voor de winter. Ik vind het zo jammer dat ik er niet aan gedacht heb om ook de taartenwinkel waar we koffie hebben gedronken te fotograferen. Wat een heerlijke dingen! Muffins, kleurige cupcakes, appeltaarten en Napolitaanse lekkernijen, allemaal huisgemaakt. Als je ooit in Milaan bent, mag je de artiestenwijk Brera niet missen! Qua make-up wordt het overigens een heel interessant seizoen. Langzaam maar zeker gaan we naar een meer natuurlijke look die we vooral volgend jaar zomer gaan zien. Ik geef je met deze foto’s een snelle flash. De trends zijn behoorlijk technisch. Kleur is minder belangrijk. We gaan werken met diepte en licht en vormen. Op Trendystyle vind je binnenkort een compleet overzicht. Maar hiermee alvast een voorproefje! Een fijne avond! En vergeet niet om met je make-up te experimenteren!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE