Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Lipstick trends 2015. Drie zomerse lippenstift kleuren

Lipstick trends 2015. Drie zomerse lippenstift kleuren

Zachtroze lippen, een kleurloze lipglos, beige monden… Qua kleur gebeurde er op de catwalk voor …

lippenstift-trends-zomer-2015-02
Snoeproze lippen bij Aquilano.Rimondi, foto: Mauro Pilotto

Zachtroze lippen, een kleurloze lipglos, beige monden… Qua kleur gebeurde er op de catwalk voor zomer 2015 niet bijzonder veel. Natuurlijke tinten winnen het deze zomer. Gelukkig waren er uitzonderingen op deze regel.

Het neutrale kleurenpalet wordt dit seizoen opgevrolijkt door drie opvallende lippenstift kleuren: snoeproze, felrood en kersenrood. Het zijn schitterende kleuren om je look mee te verlevendigen.

Combineer deze kleuren met een nagenoeg onopgemaakt gezicht, zeker voor overdag (en naar het strand). Gebruik een beetje foundation, als je dat nodig hebt. Breng een natuurlijke blush op je gezicht aan. Zet je wimpers heel lichtjes aan met mascara. Als je wilt, kun je een wit lijntje in je oog trekken om je ogen groter te laten lijken. Je wenkbrauwen geef je een mooie vorm door enkel en alleen de ontbrekende haartjes in te tekenen. Houd alles heel licht en zonnig. En leg dan het accent op een schitterende mond in kleur: snoeproze, felrood of kersenrood.

lippenstift-trends-zomer-2015-01
Felrode lippen (en nagels) bij Emanuel Ungaro, foto: Mauro PIlotto

Voor de avond kun je je ogen opgemaakt laten, maar je kunt er ook een retro feeling aan geven zoals we dat bij Emanuel Ungaro zagen. Combineer je rode lippen (en nagels) met turkooizen oogschaduw voor een ultieme summer night look.

Overigens kun je ook met de rode lipstick kleuren weer alle kanten op. Je kunt je mond heel precies intekenen en omlijnen. Maar je kunt ook voor een ‘gevlekte’ versie gaan. In dat laatste geval is het mooi als je met een matte lippenstift werkt. Vergelijk de foto’s van de kersenrode lippen van No. 21 in Milaan en die van Burberry in Londen maar eens. Kiss!

lippenstift-trends-zomer-2015-04
Kersenrode lippen bij Burberry lente zomer 2015, ph. courtesy of Burberry
lippenstift-trends-zomer-2015-03
Kersenrode lippen met ‘stained’ effect bij No. 21, foto: Mauro Pilotto

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE