Home | Fashion trends 2022 | OMG. Dat hondje. So cute!

OMG. Dat hondje. So cute!

GROUP-SHOT
Jimmy Choo Capsule collection Fall 2015

Ben jij een honden- of een kattenmens? Hier op de redactie zitten overwegend hondenmensen en dat verklaart meteen waarom wij helemaal weg zijn van deze modeaccessoires met bull terrier!

Ster in deze capsule collectie voor herfst 2015 van Jimmy Choo is de bull terrier van de Braziliaanse artiest Rafael Mantesso. Na een scheiding bleef Rafael alleen in zijn appartement achter. Hij vulde de leegte in zijn leven op met grappige illustraties van zijn geliefde bull terrier en lachte zijn verdriet en tranen weg met hilariteit.

Sandra Choi, Jimmy Choo’s creatief directeur, was op slag verliefd op het werk van Mantesso en een capsule collectie met exclusieve illustraties van bull terrier Jimmy (want zo heet Mantesso’s hond) zag het licht.

JIMMY6
Rafael Mantesso’s Bull Terrier
NINA-L--DAYDREAM-PRINTED-COATED-CANVAS-MIRROR-LEATHER--WHITE-MULTI-RASPBERRY
Jimmy Choo – Nina | Daydream
NINA-L--MARTINI-PRINTED-CANVAS-MIRROR-LEATHER---WHITE-MULTI-TURQUOISE
Jimmy Choo – Nina | Martini
OTIS-S---COATED-CANVAS-WITH-CUBE-STUDS--WHITE-GOLD
Jimmy Choo – Otis halsband (voor hondjes)
SARA-M--GROUP-SHOT
Jimmy Choo – Sara
_MG_1656
Rafael Mantesso met zijn bull terrier

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE