Trendystyle.net | Fashion trends | Topmodellen | Lindsey Wixson ontvlucht de paparazzi

Lindsey Wixson ontvlucht de paparazzi

Als er één model is dat niet van fotografen houdt, dan moet dat Lindsey Wixson …

Als er één model is dat niet van fotografen houdt, dan moet dat Lindsey Wixson (met de inmiddels overbekende ‘rozenlippen’) zijn. Zelfs op de catwalk kijkt ze soms niet in de camera. Vandaag lukte het haar (bijna) om ongezien Palais Grande te verlaten (waar ze de show van Paco Rabanne liep). Ze stopte wel even voor mijn camera maar ging er toen snel vandoor. Het moet voor de modellen echt heel vervelend zijn om constant gefotografeerd te worden. Zo’n tien jaar geleden was er backstage geen fotograaf te vinden. Nu is er geen doorkomen meer aan. En buiten de shows is het nog veel erger. Wat vinden jullie ervan? Hoort het bij de modellenjob om ook backstage en na afloop van de show op straat te poseren of gaat het puur om de catwalk en moeten ze daarna met rust gelaten worden? Je moet je echt voorstellen dat de modellen na een show bijna niet meer kunnen wegkomen vanwege de fotografen en toeristen die toevallig voorbij komen en direct hun mobiele telefoon trekken!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE