Trendystyle.net | Fashion trends | Lindsay Lohan bij de show van Philipp Plein

Lindsay Lohan bij de show van Philipp Plein

Bij Philipp Plein die op zaterdagavond showt, is het een hele happening. De modeshow is …

Bij Philipp Plein die op zaterdagavond showt, is het een hele happening. De modeshow is onderdeel van een big party. Met Lindsay Lohan als gast! Als de ster arriveert (natuurlijk heeft zij op zich laten wachten) staan we samen met de andere fotografen in de startblokken voor haar plaatsje op de eerste rij om haar te shooten.

Maar dat pakt anders uit dan gedacht! Lindsay wordt omringd door zo’n tien bodyguards die haar aan het zicht onttrekken en de beroemdheid houdt haar tas én een waaier voor haar gezicht. Lindsay wil niet gefotografeerd worden. Teleurgesteld druipen de paparazzi fotografen af. Maar als de show begint en Lindsay duidelijk zichtbaar op de eerste rij zit, is het natuurlijk een continue flitsen in haar richting! Hier een paar foto’s van Lindsay.

Ze droeg haar hoogblonde haar in een paar dikke vlechten en had een grijs jurkje en grijze schoenen met hoge hakken en strass aan.

Lindsay Lohan bij de show van Philipp Plein
Lindsay Lohan volgt de show van Philipp Plein
Lindsay Lohan met (vermoedelijk) een vriendin
Lindsay Lohan
Eindelijk een lach op het gezicht van Lindsay Lohan

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE