Lifestyle trend: een bloem boeketje, een kranten wikkel, een touwtje

droogbloemen-01
Boeketjes droogbloemen

Zelfgebakken brood, veldboeketten, papieren zakken… We verlangen terug naar toen. Naar die goeie ouwe tijd toen de groenteboer en bloemenman de waren nog in kranten wikkelden. Toen eenvoud nog hoog in het vaandel stond.

Deze boeketjes ademen het allemaal uit. Twee kleine bosjes droogbloemen in krantenpapier met een jute touwtje, met liefde gegeven. Mijn vriendin gaf me de bosjes in een bescheiden papieren zak. Een eenvoudig en lief gebaar waar ik enorm blij van word!

De bloemetjes staan nu heel mooi voor mijn schilderij. Soms zet ik ze op de eettafel in de tuin of verplaats ik ze naar de keuken. Ik kan er heerlijk mee stylen. Het idee dat ze maar een paar euro hebben gekost, vind ik vermakelijk. Een lief gebaar hoef niet veel te kosten…

droogbloemen-03
Droogbloemen
droogbloemen-05
Droogbloemen in eenvoudige papieren tas
droogbloemen-08
Terug naar de eenvoud. Zelfgebakken brood en bescheiden bloemboeketjes

Door Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via haar kolom The Blonde Potato deelt ze haar passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop

 

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE