Kapseltrends 2020. Supercool kort kapseltje met trendy waves. We love it!

Zin in een pittig kort kapseltje met een vrouwelijke touch en trendy waves? Wij hebben het voor je gevonden!

Kapseltrends 2020. Supercool kort kapseltje met trendy waves
Kapseltrends 2020. Supercool kort kapseltje met trendy waves. Foto: Michael Kors. Model: Alina Bolotina

Geen hair stylist backstage die er ook maar met één haar op z’n hoofd over zou denken om het kapseltje van model Alina Bolotina glad te stylen. Oeps! Nee, dat is niet helemaal waar. Op de catwalk van Louis Vuitton voor lente zomer 2020 zagen we dit Russische model met een glad gestyled hoofdje. Maar dat was een uitzondering. Gewoonlijk volgen de hair stylisten – geheel volgens de haartrends voor lente zomer 2020 – de natuurlijke beweging van Alina’s haar.

Kapseltrends 2020. Supercool kort kapseltje met trendy waves
Kapseltrends 2020. Supercool kort kapseltje met trendy waves. Modeshow: Max Mara. Model: Alina Bolotina

Model Alina’s kapseltje is kort en pittig, maar tegelijkertijd supervrouwelijk. Haar krullende haar is net onder de oren vrij recht afgeknipt en laat van achteren de nek vrij, iets wat altijd heel sensueel is. De zijscheiding zorgt voor een lange zijlok die goed is voor die vrouwelijke touch.

Kapseltrends 2020. Supercool kort kapseltje met trendy waves
Kapseltrends 2020. Supercool kort kapseltje met trendy waves. Modeshow: Stella McCartney. Foto: Mauro Pilotto. Model: Alina Bolotina

Het is een heel veelzijdig kapseltje. Je kunt het op verschillende manieren dragen. Heel nonchalant en quasi-ongekamd maar ook, zoals we bij Louis Vuitton zagen, glad gestyled waardoor je het idee van bijeengebonden lang haar krijgt.

Kapseltrends 2020. Supercool kort kapseltje met trendy waves
Kapseltrends 2020. Supercool kort kapseltje met trendy waves. Modeshow: Louis Vuitton. Foto: Mauro Pilotto. Model: Alina Bolotina

Bekijk de kapselfoto’s maar eens. Heb je krullend haar dan is dit misschien hét kapsel voor jou. Maar ook als je geen krul hebt, kan deze haarlengte heel mooi zijn. Je kapper zal je hierin kunnen adviseren.

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE

10 Regels om gezond af te vallen

Vind jij dat er wel een paar kilootjes af mogen? Doe het dan gezond en houd het leuk voor jezelf. Wees niet te streng en heb je lichaam lief! 10 Regels om gezond af te vallen.

GESPONSORDE LINKS