Trendystyle.net | Hong Kong, Hong Kong!

Hong Kong, Hong Kong!

Hong Kong is elke keer weer enerverend. Er is hier zoveel te ontdekken. Hong Kong …

Hong Kong is elke keer weer enerverend. Er is hier zoveel te ontdekken. Hong Kong Island is ontzettend boeiend maar ook op het Kowloon is er zoveel te ontdekken. Ik pendel deze dagen met de Star Ferry (de veerboot) heel wat op een neer tussen eiland en vasteland. Vandaag was ik in Canton Road. Wat een boetieks je daar al niet ziet! Gucci, Louis Vuitton, Prada… You name it! Om 11 uur ’s morgens stonden er al rijen voor de deur van deze mega-stores. En dan is er ‘Harbour City’, een fashion mall waar geen eind aan komt. Noem de duurste merken en je vind ze hier in deze ‘mode-stad’. Je kunt hier kilometers lopen. De mall ligt langs de haven en elke keer weer word je getrakteerd op schitterende uitzichten. Hier alvast een foto. Morgen meer!

 

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE