Help! Aymeline Valade op de vlucht voor fotografen

Elke keer als ze hier in Parijs een show heeft gelopen, weet de Franse Aymeline Valade niet hoe snel ze moet wegkomen. De ene keer rent ze druk telefonerend door de mensenmenigte die zich rond de uitgang van de show verzameld heeft, de andere keer (zoals bij Viktor & Rolf) verbergt ze zich onder een omslagdoek om niet herkend te worden. De tweede foto doet me denken aan ‘De schreeuw’ van Edvard Munch! Misschien zou het toch wat sympathieker zijn als Aymeline even een paar keertjes voor de fotografen zou stoppen. Zoals Nederlands topmodel Saskia de Brauw vanmorgen zijn: ‘Die paar metertjes buiten horen er nog even bij, maar als je buiten het terrein van de show bent, dan heb je je privacy weer terug.’ Wat jullie?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE