Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapselfoto's | Haaraccessoires winter 2020 2021. Dit is de coolste haartrend van 2020!

Haaraccessoires winter 2020 2021. Dit is de coolste haartrend van 2020!

Op zoek naar een originele hairlook voor de Feesten 2020? Laat je inspireren door het allercoolste haaraccessoire van het jaar 2020. Je hebt het vast al in huis.

Haaraccessoires winter 2020 2021. Dit is de coolste haartrend van 2020
Haaraccessoires winter 2020 2021. Dit is de coolste haartrend van 2020. Dolce & Gabbana. Foto: Charlotte Mesman

Het wordt een bijzondere Kerst, in alle opzichten. Laten we er met z’n allen – op een nieuwe manier – iets uitzonderlijk moois van maken. En laten we vooral niet vergeten ook onszelf mooi te maken. Je bent het aan jezelf – en de mensen om je heen – verschuldigd! Voor een bijzonder feestelijke hair look kun je laten inspireren door – wat wij vinden – het allercoolste haaraccessoire van het jaar 2020: de ketting met fonkelende stenen wordt haarsieraad!

Haartrends winter 2020 2021. Coole kapsel ideeën (voor de Feesten 2020 en voor iedere andere dag waarop je wilt stralen!)

Haar accessoires winter 2020 2021. Diademen en haarsieraden
Haar accessoires winter 2020 2021. Diademen en haarsieraden. Haarband Dolce & Gabbana. Foto: Charlotte Mesman

Het Italiaanse modehuis Dolce & Gabbana verwerkte kettingen als diadeem of haarband in het haar van de modellen. De bijoux werden met schuifspeldjes of U-vormige haarpinnen vastgezet. Dit is thuis heel gemakkelijk te doen. Pak je bijoux er maar bij en verwerk één (of misschien meerdere) kettingen in je haar.

Overigens is het geen nieuwigheid om niet-haaraccessoires in je haar te verwerken. Het is een kwestie van je fantasie laten gaan. Op de foto hieronder zie je een kapseltje waarin zeeschelpen en -sterren zijn verwerkt. Voor de Kerst kun je in je haar net zo goed fonkelende kerststerretjes en misschien wel kerstballetjes verwerken.

Kapseltrends lente zomer 2020. Beachy waves, ineengedraaide lokken en haaraccessoires
Kapseltrends lente zomer 2020. Beachy waves, ineengedraaide lokken en haaraccessoires. Foto: Charlotte Mesman

Heb je helemaal niets in huis om een fonkelende hair look voor de Feesten 2020 mee te fabriceren, haal dan al je schuifspeldjes tevoorschijn en steek ze kriskras in je haar. Supercool en trendy!

Haaraccessoires herfst winter 2019 2020
Haaraccessoires herfst winter 2019 2020. Foto: Charlotte Mesman

Laat je fantasie gaan en wees creatief met de dingen die je in huis hebt.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE