Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapsels vrouwen 2024 en haar trends | Model Pitt Stop. Hair & make-up in 30 seconden

Model Pitt Stop. Hair & make-up in 30 seconden

Ben jij wel eens besprongen door een compleet team van kappers en visagisten? Topmodellen maken …

Ben jij wel eens besprongen door een compleet team van kappers en visagisten? Topmodellen maken het tijdens de modeweken dagelijks mee en het is bepaald geen pretje. Als je twee shows achter elkaar moet lopen, is er maar weinig tijd voor make-up en haar. Het moet dan allemaal vliegensvlug.

En dat betekent vijf, zes mensen om je heen die met ze allen aan je zitten, plukken, trekken. Ze halen de make-up van de vorige show af en begonnen dan aan een nieuwe make-up look (voor de zoveelste keer die dag). Ze borstelen je haar wild uit en trekken, duwen en föhnen het vervolgens met man en macht in de hair style die voor de volgende fashionshow bepaald is. Het is echt even afzien voor de modellen.

Wij filmden zo’n moment backstage bij Anteprima en noemden het ‘Model Pitt Stop. Make-up en haar in 30 seconden.’ Het model dat je op de foto ziet, werd in minder dan 4 minuten opgemaakt en gekapt. We hebben in de video een tikkeltje gedramatiseerd zodat je je goed in het model kunt inleven!

make-up-30-seconden-02

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE