Vlechtkapsel. Direct nadoen. Easy!

Dit schattige vlechtkapseltje spotten we op straat en is volgens ons heel gemakkelijk na te doen. Even goed naar de kapselfoto kijken en dan aan de slag!

Vlechtkapsel. Gemakkelijk na te doen
Vlechtkapsel. Gemakkelijk na te doen

Vlechtkapsels zijn altijd in de mode. En het leuke is: er zijn geen regels. Of je nu twee klassieke vlechten op je hoofd wilt dragen of een losse zijvlecht. Of misschien wel een heel ingewikkeld ingevlochten kapsel met heel veel kleine vlechtjes. Het mag allemaal.

De vlechtkapsels die wij op de catwalks zien, zijn vaak supermooi maar soms te ingewikkeld om snel zelf even na te doen. Het vlechtkapsel dat je op de foto hieronder ziet, is echter vrij eenvoudig te kopiëren omdat de vlechtjes aan de voorkant zitten en je er dus goed bij kunt.

Vlecht de voorste lokken in zoals jij dat wilt. Eén of meerdere vlechtjes. Dikke of juist kleine vlechtjes. Breng ze daarna naar achteren en zet ze met de rest van je haar boven op je hoofd vast. Je kunt je look afmaken met een haaraccessoire. Voor een extra stylish look kun je er zelfs een bloem insteken!

Klik hier voor ‘Een minigids: 15 Vlechtkapsels

Door: Trendystyle

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE