Home | Frankie Morello: sigarettentrucs & A hug for my self

Frankie Morello: sigarettentrucs & A hug for my self
Backstage bij Frankie Morello is het altijd een dolle boel. Ik heb de show van Jil Sander overgeslagen om er vroeg te zijn. Kappers en visagisten zijn nog druk in de weer. En de modellen hebben er zin in. Grote gangmaker is Sebastian Sauve. Wat een energie heeft die jongen! Hij vermaakte iedereen met zijn sigarettentrucs! Bekijk de video’s maar eens! Een andere aandachtstrekker is Marlon Teixeira. Deze donkere Braziliaan is de lieveling van het (vrouwelijke) modepubliek. De laatste foto krijgt ‘I love me, a hug for my self’. De titel is verzonnen door het model zelf :-) Wat vinden jullie van deze mannen?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE