Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Eyeliner. Experimenteer met deze dramatische look!

Eyeliner. Experimenteer met deze dramatische look!

Het komende seizoen mag je je in de make-up helemaal uitleven. Het is een en …

Eyeliner
Dramatische eyeliner bij Genny herfst winter 2016 2017, ph. Mauro Pilotto

Het komende seizoen mag je je in de make-up helemaal uitleven. Het is een en al ‘outside-the-box‘-denken. De klassieke eyeliner langs de bovenste wimpers neemt deze herfst en winter dramatische vormen aan (en is niet eens zo moeilijk om thuis zelf na te doen!).

Zoals deze maquillage die we backstage bij de fashion show van Genny (herfst winter 2016 2017) zagen en die ontsproten is aan het brein van Lloyd Simmonds.

We wilden een heel simpele make-up look‘, vertelt Simmonds ons in het interview, ‘maar wel met een beetje drama. En dus creëerden we een mooie huid met highlights en wat glans en daar voegden we een krachtige, grafische veeg eyeliner aan toe.‘ Bekijk het video interview met deze top visagist.

Het lijntje langs de ogen van de modellen is breed en bij de buitenste ooghoeken richting de slapen doorgetrokken (zie video en foto’s). Dat geeft een heel sterk effect. Natuurlijk kun je deze vorm thuis een beetje afzwakken zonder dat je afbreuk doet aan het concept van een strong element in je make-up.

Het geheim voor een mooie huid zoals die van de modellen bij Genny zit ‘m volgens Simmonds daarin dat je zo min mogelijk foundation gebruikt.

Over de wenkbrauwen zegt Simmonds tot slot dat voor deze fashion show de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen van elk model zo veel mogelijk is aangehouden. Geen kunstgrepen op dat punt dus. De ster in deze maquillage is die brede lijn op je oogleden!

Eyeliner
Dramatische eyeliner bij Genny herfst winter 2016 2017, ph. Mauro Pilotto
Eyeliner
Dramatische eyeliner bij Genny herfst winter 2016 2017, ph. Mauro Pilotto

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE