Trendystyle.net | Fashion trends | Topmodellen | Everybody loves Coco Rocha

Everybody loves Coco Rocha

Coco Rocha was de ‘big winner’ van de Paris Fashion Week. Ze was de ster …

Coco Rocha Coco Rocha Coco Rocha Coco Rocha Coco Rocha
Coco Rocha was de ‘big winner’ van de Paris Fashion Week. Ze was de ster in de afscheidshow van Jean Paul Gaultier, de winnares van Miss Gaultier, de ‘wedstrijd’ die Jean Paul voor zijn laatste prêt-à-porter show in scène had gezet. Toen Coco hoorde dat ze gewonnen had, viel ze ‘spontaan’ flauw (dus niet!), waarop haar rivale, Anna Cleveland (dochter van de bekende mannequin Pat Cleveland) er met de eer vandoor ging. Maar daar kwam Anna niet mee weg, en Coco werd gekroond. Coco was verder ook ‘front row guest’ bij verschillende shows (onder andere Emanuel Ungaro en Viktor & Rolf) en maakte het natuurlijk helemaal toen ze op 6 oktober jl. op internet aankondigde zwanger te zijn van haar eerste kindje :-) P.S. Coco Rocha is het meest expressieve model dat ik ooit gezien heb. Ze is in staat om je in één minuut 60 verschillende gezichten te laten zien :-) SUPERMODEL! P.S.2 De portretten van Coco heb ik zelf gemaakt, de andere foto’s zijn van onze fotograaf Mauro Pilotto.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE