Trendystyle.net | Een ondeugende post voor de zondag: mannen!

Een ondeugende post voor de zondag: mannen!

Vonden jullie deze eerste januari week ook niet om door te komen? Om mezelf (en …

Vonden jullie deze eerste januari week ook niet om door te komen? Om mezelf (en jullie) op te beuren, heb ik voor mijn post van vandaag een serie (héél) ondeugende backstage foto’s uitgekozen. Ik maakte ze achter de schermen bij de show van Dsquared2 voor zomer 2012. De modellen moesten zwembroeken showen en de visagisten moesten de mannen daarom van top tot teen op te maken. Dit omdat de digitale camera’s van vandaag ongenadig zijn (en zo ongeveer meer zien dan het blote oog!). De tissues in de zwembroeken moeten de kleding tegen de foundation beschermen. Een en ander leverde grappige (en sexy!) taferelen op. Heel veel blote lijven natuurlijk die door de make-up artiesten grondig ingesmeerd worden. Maar ook vermakelijke situaties zoals de hair stylist die simpelweg vergeet dat hij bezig is met het haar van een model en toch zijn haar maar blijft vasthouden. En de hair stylist die op een stoel moet klimmen om het haar van de superlange Braziliaan Lucas Arantes te doen. Wat vinden jullie overigens van zulke afgetrainde en gespierde lijven? Too much of supersexy?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE