Trendystyle.net | Fashion trends | Modetrends lente zomer 2022 | De nieuwe broekpakken zijn superchic (en sensueel)

De nieuwe broekpakken zijn superchic (en sensueel)

Al sinds een paar seizoenen is het broekpak een absolute must. Voor lente en zomer 2022 zijn ze dan net weer een tikkeltje meer grafisch. Tailoring is het sleutelwoord.

Modetrends zomer 2022
De nieuwe broekpakken zijn superchic (en sensueel)

Van die broekpakken zijn we voorlopig nog niet af, en gelukkig maar, want ze zijn supercool, geraffineerd en gemakkelijk in het dragen. Met sneakers worden ze sportief, met hooggehakte sandaaltjes en een top of enkel een beha eronder ben je gekleed voor elke mondaine gelegenheid.

Modetrends zomer 2022
De nieuwe broekpakken zijn superchic (en sensueel)

Kortom, broekpakken zijn en blijven volgens de allernieuwste modetrends voor lente zomer 2022 supercool. Er zijn een paar stijlregels die je broekpakken-look up-to-date maken.

  • Oversized is nog steeds altijd de regel. De blazers zijn boyish, de broeken full-length, ofwel: (erg) lang.
  • Maar… voor lente en zomer 2022 gaan we ook scherpe lijnen zien. De silhouetten hebben een – zoals dat heet – tailored uitstraling. Superchic! En ook heel vrouwelijk, zelfs een tikje (meer) sensueel dan we van de afgelopen seizoenen gewend zijn. Dat komt overigens ook door de combinaties die we gaan leggen (croptops en hooggehakte sandaaltjes).

Modetrends zomer 2022
De nieuwe broekpakken zijn superchic (en sensueel)
  • Monochroom is ook voor 2022 de succesformule. Niet alleen draag je een blazer en broek in dezelfde kleur, ook je top, je accessoires en zelfs je nagellak kies je in één en dezelfde kleur.
  • Onder je blazer draag je een croptop of een beha. Blouses zijn achterhaald. In het geval je geen blote buik wilt showen, ga je voor een mouwloos topje dat je buik bedekt.
  • Vooralsnog zijn broeken met hoge taille de regel, en dat is een geluk want anders worden die crop tops wel heel erg expliciet, maar het zou wel eens kunnen dat (ook) de tailles voor broekpakken in de komende tijd gaan zakken.
  • De coolste modekleuren voor lente zomer 2022? Wit, donkerblauw, zwart en alle felle kleuren van de regenboog. Met name oranje is erg aanwezig.
Modetrends zomer 2022
De nieuwe broekpakken zijn superchic (en sensueel)
  • Zin om je blote benen te showen? Ga dan voor een short suit: shorts met een blazer. Ook dit seizoen zijn ze super.
  • En onder je broekpak draag je dit seizoen bij voorkeur hooggehakte sandaaltjes of mary janes.

Bekijk de streetstyle foto’s maar eens en laat je inspireren.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE