Trendystyle.net | The Blonde Potato | De fashion crowd bij Gucci

De fashion crowd bij Gucci

Ik schrijf het elk seizoen: bij Gucci is het zien en gezien worden. Vandaag was …

streetstyle-gucci-show-zomer-2014-02 streetstyle-gucci-show-zomer-2014-03 streetstyle-gucci-show-zomer-2014-04 streetstyle-gucci-show-zomer-2014-05 streetstyle-gucci-show-zomer-2014-06 streetstyle-gucci-show-zomer-2014-07 streetstyle-gucci-show-zomer-2014-08Ik schrijf het elk seizoen: bij Gucci is het zien en gezien worden. Vandaag was het weer zover! De fashion crowd kwam weer in grote getale oprukken en iedereen had zich zoals altijd flink uitgedost. Ik vind het elke keer opnieuw enig om al deze mensen te fotograferen en te kijken wat er onder het modepubliek ’trendy’ is. Hier alvast een paar foto’s. Ik ga nu door naar de show van Byblos (de laatste voor vandaag). Stay tuned! Morgen weer verder :-) P.S. De ‘mevrouw’ in het Vichy ruitje is natuurlijk Anna Wintour, de directrice van Vogue America. Direct daaronder zie je Blake Lively (Gossip Girl). Ze werd enorm afgeschermd door de body guards maar ik heb toch een kiekje van haar (met dank aan Alessio!). Morgen meer!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE