Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | CC Cream van Chanel. Een aanrader (en dat zeg ik niet snel)

CC Cream van Chanel. Een aanrader (en dat zeg ik niet snel)

Misschien hebben jullie de CC Cream van Chanel al geprobeerd? Ik schreef er gisteren al …

cc-cream-chanelMisschien hebben jullie de CC Cream van Chanel al geprobeerd? Ik schreef er gisteren al over. Ik vind ‘m FANTASTISCH (en dat zeg ik niet snel!). CC staat in het geval van Chanel voor ‘Complete Correcting’ (terwijl de algemene term meestal voor ‘Colour Correcting’ staat). En ik moet toegeven dat deze CC cream behoorlijk compleet is. Ik had mijn reserves (heb veel andere CC creams geprobeerd) maar deze CC cream camoufleert roodheid en vlekken echt goed. De crème heeft een heel lichte finish en glans en ligt als een tweede huid over je gezicht (versmelt heel goed). Je ziet je eigen huid er heel goed doorheen en daardoor lijkt het alsof je helemaal niet opgemaakt bent. De CC cream van Chanel is beschikbaar in twee kleuren (Beige Rose en Beige). Ik koos voor ‘Beige’ omdat mijn gezichtshuid een rode ondertoon heeft. De crème kan wat licht van kleur zijn, maar ik vind dat wel fijn want dan kun je heel goed contouren met wat donkerdere poeders of met een blush. Zonder extra poeders of blush ziet je huid er winters en porseleinachtig uit. En verder is het een perfecte basis voor een foundation. Enig nadeel (maar dat zal afhankelijk zijn van ieders huid): de crème heeft de neiging om wat grovere poriën te accentueren. Hebben jullie ‘m al geprobeerd? Wat vinden jullie ervan?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE